Groepen


naar Lichaamsgericht    Individuele sessies   Tarieven

Om jezelf te ontwikkelen en te groeien kan een groep heel behulpzaam zijn. In een groep krijg je de gelegenheid te leren van elkaar en zijn er meerdere mensen die je spiegelen. We zijn allemaal verbonden in ons mens zijn. Dat geeft herkenning en vergroot je bewustzijn.

Rebalancing workshop

Een Rebalancing workshop is een intensieve manier om meer te kunnen begrijpen van jezelf en geeft je de gelegenheid om diepe processen mogelijk te maken. Hierbij worden niet alleen pijnlijke of verdrietige gevoelens aangeraakt, maar kunnen ook vreugde en geluk voller beleefd worden. Een workshop bestaat uit een combinatie van zelfonderzoek, lichaamswerk en mindfulness.

Met zelfonderzoek leer je jouw lichaam en gevoelens gedetailleerder te voelen en te verwoorden. Door middel van actieve meditaties en beweging wordt je lichaam losgeschud en oefen je het om aandachtig aanwezig te zijn. Door aanraking voel je waar je lichaam los en prettig aanvoelt en waar je spanning vast houdt en leer je onderzoeken wat deze spanning je te vertellen heeft. Rebalancing werkt met verschillende methoden van aanraking. Soms zijn dat zachte en subtiele technieken, soms diepe en stevige aanrakingen.

Leergang Furiositeit

Voor de meesten van ons is woede een lastige en onbegrepen emotie. Helaas blijft daardoor een belangrijke energiebron buiten ons bereik. Als kind hebben we woede en boosheid leren onderdrukken. Deze emoties – en een deel van onze eigenheid – werden vaak niet geaccepteerd. Echter… als woede er niet mag zijn, zoekt die energie een andere weg! Als onderdrukken en uitleven niet de weg is, welke opties blijven er over?

De leergang Furiositeit leert je deze energie te verzilveren!.

De uitkomst
Je hoeft boosheid niet meer te bestrijden door het weg te praten of door te gaan malen, maar kunt stil staan bij de informatie die het in zich heeft. Je voelt en stelt jouw grenzen. Je bent minder beducht voor confrontaties. Je laat je niet meer leven. De energie en levenskracht die dit oplevert kun je gaan richten op datgene wat je ècht belangrijk vindt.

Meer info